stampila.md
 
 
Acasă | Despre Noi | Produse | Documente | Noutăţi | Contacte
 

Acasă

Stampila rotundă e o parte componentă importanţă a oricarei afaceri şi e un atribut de nelipsit a oricarui tip de document oficial cu valabilitate juridică. O stampilă pe documente, va consolida autoritatea firmei dvs. în faţa clineţilor şi partenerilor cu care colaboraţi, şi le va mări încrederea în activitatea dvs. profesională.

Dispozitivul automat pentru stampilele rotunde COLOP reprezinta un mecanism eficient care permite aplicarea confortabilă şi rapidă a ştampilelor pe documentele cu care operaţi în oficiu. Ştampilele noastre sînt echipate cu tuşiere (pernuţe) moi, care o au o durată lungă de utilizare, pot fi cu uşurinţă schimbate, fara a va murdări pe mîini. Pentru a impregna pernuţele stampilei cu cerneală, folosim cel mai calitativ tuş, fără toxine şi metale grele.

Produsele și inovațiile COLOP: în care este cea mai largă gamă de produse de ştampile din metal și plastic. Propune seriile: Printer Line, Classic Line, Expert Line, Pocket Stamp, Mouse Stamp sunt exemple de diversitatea de sortiment, care satisface nevoile la orice industrie.

SERIA PRINTER NEW - noua gamă îmbunătățită de completare snap compact și convenabil de plastic este convenabil situată la o fereastra mare pentru imprimare demo-ul și cele mai largi gama de carcase de culoare.

SERIA PRINTER LINE - plastic snap-serie tradițională include o gamă largă de completare snap-in-uri pentru sigilii si ştampile.

SERIA CLASSIC LINE - tachelaj metalice sigilii si stampe, Stampe, mașini de numerotare, Dater de auto-model și timbre din aceasta serie sunt caracterizate prin fiabilitate ridicată.

SERIE EXPERT LINE - construcția cele mai solide și durabile de ștampile metalice, rezistente la uz  extrem pînă 80% sunt realizate din oțel inoxidabil.

SERIA PORTABLE poket & mouse - ștampila de buzunar - echipamente convenabil și compact pentru sigilii si stampile, care pot fi transportate în buzunar.

SERIA Ştampilelor variabile ştampilă - plastic si matriţe metalice pentru producția independentă economisește timp și bani. Prezența de cadre detașabile și litri fixare sigură în plăci de testare făcut auto-numerotate foarte populare pe piața moldovenească.

Proiecte inovatoare reale COLOP Green Line - primul echipament "verde" pe piața de ştampile. În 2008, COLOP a fost primul producător de pe piață o linie de ştampile ecologice. În viitor, această linie a fost un mare succes, care a dus la eliberarea de platforme similare de către alți producători. Produse de serie GreenLine fabricate din materiale reprelucrare - pentru utilizare la 75% la 80% din plastic reciclat. Carton folosite pentru ambalarea acestor produse sunt 100% realizate din deșeuri de hârtie nevopsită. Mânere din lemn fixa serie GreenLine sunt realizate din lemn de fag european, acoperit cu un ulei special.Fixați COLOP cu Microban de protecție antibacteriană pe baza 3G-argint ®.

COLOP - primul producator care ofera o productie pecete cu protectie antibacteriana. Un alt produs inovator a fost introdus în 2010 în rană. Mark Microban ® (Microban) este liderul mondial în protecția antibacteriană integrată și are o vastă experiență în dezvoltarea de tehnologii antibacteriene, care pot fi utilizate pentru diferite materiale.

Compania COLOP a primit drepturi exclusive  de a utiliza la fabricarea de ingrediente active pe tehnologia Microban ®, precum și utilizarea mărcii comerciale. EOS - un produs inovator de la COLOP.

Compania COLOP produce așa-numitele timbre kraskonapolnennye și sigilii - FlashStamps. Aceasta este o iluminare specială sau "prăjire" din material cu o temperatură ridicată în unitatea bliț. Spre deosebire de alte produse similare plăci personalizate pentru scule EOS se face foarte rapid și ușor. În termen de minute de la consumatorul final, pot obține printuri finite, dimensiunea și cu impresia dorită. Toate acestea sunt posibile datorită tehnologiei de EOS, propus de COLOP. În termen de 5 minute trebuie să îndeplinească toate cele patru etape, și dorința clientului sa devina realitate!

OFERTA-CADOU LA STAMPILELE ROTUNDE COLOP R40

            OFERTA LA STAMPILELE ROTUNDE  COLOP R40    

Seria Lady Line 2013

  Seria Lady Line Va oferim o nouă linie de completare a ştampilelor  COLOP  Seria Lady Linie de la mărimea C...

Reducere 10%

Reducere 10% din valoare sumei daca procurati 10 stampile


Retea de magazine

Nr.1 - str. Tighina 49/4, oficiul central,Tel.: 022 27-43-34 Fax: 022 27-53-09
Nr.2 - str. A.Russo 57/2, tel.: 022 60-05-59
Nr.3 - bd. Decebal, 99, et.1, C.C. «ELAT» ,tel.: 0-78-866-003
Nr.4 - str. Tighina 49/3, tel.: 022 27-43-34, fax: 022 27-53-09
Nr.5 - str. Albisoara, 4 C.C. «ATRIUM», tel.: 022 88-48-58

 

Tel.: 022 27-43-34
Fax: 022 27-53-09, 079359955, 079663096

E-mail: info@stampila.md

Adresa oficiu: str.Tighina 49/3 of.15