descarcă catalog aici -> trodat catalog catalog colop

Despre noi

Compania S.C. «PRO-MAPIX» S.R.L. este reprezentanta oficială a companiei austriace „TRODAT”  și celei germane „NORIS” pe teritoriul Republicii Moldova.

Timp de decenii, produsele companiei TRODAT îmbinând armonios un design inovator, tehnologie avansată, răspuns flexibil la fluctuațiile cererii de piaţă și o gamă largă de produse, sunt un model pentru majoritatea companiilor care participă pe piața mondială a producției de ştampile.stampila promapix

TRODAT - compania de succes, cu mulți ani de experiență în furnizarea ştampilelor clientilor sai, cu cea mai bună calitate pe care o cunoaşte lumea  de afaceri și cu o gamă vastă de produse TRODAT.

Într-o perioadă relativ scurtă de activitate, compania S.C. «Pro-Mapix» S.R.L. a consolidat poziția de lider pe piață de ștampile din Republica Moldova. Secretul acestui succes constă în faptul că reușește să îmbine experiența producătorului austriac și conduita profesională de afaceri, care include furnizarea de o gamă completă de servicii pentru clienți.

Scopul echipei -  de a fi cu adevărat utili pentru partenerii de afaceri și de a oferi clienților cele mai bune produse și servicii.

Garanții de cooperare de succes cu S.C. «Pro-Mapix» S.R.L. sunt cele mai bune produse europene, alimentarea periodică a stocurilor, inventar corespunzător, depozit mare , furnizarea de servicii operaționale etc. Procesele de cooperare cu clienții noștri sunt bine gîndite.Un sistem elaborat de reduceri, livrare rapidă de produse în toată Moldova, planul de plăți amânate, ceea ce este deosebit de important pentru companiile mai mici.

S.C. «Pro-Mapix» S.R.L. - are o echipă de manageri şi designeri calificați, care funcționează aproape de la fondarea companiei. Astăzi, avem un obiectiv comun: de a face mulţi prieteni de afaceri, să fim la dispoziția cumpărătorului în orice moment.

Activitățile noastre în domeniul comercializării ştampilelor şi sigiliilor au ca abordare individuală a fiecărui client, ca un gaj de interacțiune prietenos pentru ambele părți și stabilirea de parteneriate puternice.